Hagle fyrer løs på søndag!

Skal du ha med deg bare én konsert i år, bør du satse på årets messekonsert med Hagle kl. 15.00 på messas siste dag. Vi lover deg festmusikk i toppklasse.

Mysenbandet bestående av André Jensen og Olav Tokerud har blitt en suksess i hele Norge siden de slogjennom med låta «Traktor» i 2020.
Deres unike blanding av banjo, fele ograp har blitt omfavnet av hele Norge. De to første låtene «Traktor» og «Født til å ragge», ble brukt i andre sesong av NRK-serien Rådebank. I sin anmeldelse av låten «Ærmen i kærmen» ga VG låten terningkast 5, og trakk frem kombinasjonen av instrumenter med «noe av de mer fengende beatsene i sjangeren » samt at duoen klarte å «hundre prosent omfavne egen dialekt». Bandet trekker storpublikum over hele landet og konserten i Rakkestad er en del av en lengre norgesturné.
Nå kommer de til Markens Grøde på messas avslutningsdag, og det blir rift om billettene. Har du betalt for inngang til Markens Grøde, trenger du imidlertid ikke å tenke mer på det. Den billetten gjelder også for konserten.

Konsertbilettene er inkludert i inngang til messen. Kjøp inngangsbiletter til søndag her!

Tekst: Viken Media AS / Per-Kristian Aasen